A’la foto: Katter

Jag älskar katter! De är så charmiga och personliga! Jag har påbörjat en liten hobby och det är att fånga alla kissar jag möter på bild! Katterna jag träffar på blir mina modeller och ser jag en kisse slänger jag mig på marken och förhoppningsvis fångar jag deras lilla själ på bilden! Det är en härlig utmaning och så roligt! Jag önskar så att vi kunde öka statusen för dessa fantastiska varelser och börja ta hand om dem på ett bättre sätt!

Nu har jag uppdaterat min hemsida med 8 nya bilder på två kissar jag träffat på! Titta gärna in på min hemsida och spana in dessa vackra charmörer!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

[ t a k a i . b l o g g . s e ] - gulliiii <3april 13, 2009 – 12:17 e m

Satu - Åhh dessa ljuvliga djur 😀
Jättegfina kattportätt )

Ja folk borde verkligen lära sig att inte skafa sommarkatter etc.. Det krävs mkt tid o kärlek för att ha katter :) Ja ghar fyra så jag vet hur mkt man får ”Offra” men det är det värt men tänka lite innan man skaffar är bra :)

Jättefina bilde!!april 13, 2009 – 12:18 e m

Sofia - Vilka u-n-d-e-r-b-a-r-a bilder du tar! :)
Skrev ett privat inlägg i din gästbok, men det försvann…
Ha det så bra i allafall :)
Mvh Sofia.april 13, 2009 – 3:29 e m

Malin H - Är helt enig med dig, hoppas verkligen att katten som husdjur får bättre status. Minns en bild jag såg för många år sen i en tidning, en kattunge som dött, fastfrusen på en brygga. Den hade inte klarat vintern… en sommarkatt som man lämnat vind för våg. Den dög till barnen under några korta sommarveckor. Jag blev så oerhört ledsen när jag såg bilden. Och förbannad. Alla dessa människor som köper en katt för 50 kr för att leka med under fyra veckor. Hur fan kan man lämna en katt så där? Helt obegripligt.

Sen nånting roligt; nån gång under mitten av 90-talet var jag på väg till mitt jobb och plötsligt kom en katt efter mig och gick länge bakom mig, sen kom en till katt, och en till och en till… och en till. Till slut hade jag ett helt koppel av katter efter mig. Har ingen aning om var alla kom ifrån. En efter en droppade av längs promenadsträckan. Ganska lustig upplevelse. Kom ihåg detta då jag läste ditt inlägg här om att fotografera katter du möter. Jag har också några bilder på kattmöten jag haft, nån ligger på bloggen som jag nog la ut förra året nån gång. Djur har ju också nåt att berätta. Jag tar mig alltid tid när jag träffar på katter och dom kommer alltid till mig.

Just nu hoppas jag på att få sova bätrre inatt. Gamle Snusen har sovit hela dan, som en stock… och ätit emellanåt. Han blir 13 år i juli och man undrar ju om det beror på att han börjar bli till åren med att han är så extra bråkig.

Nu är det gonatt. :)

Kram!

//Mapril 14, 2009 – 9:32 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*