Mmmm…..

Kan någon förklara för mig hur man kan ta en känd chokladbit…använda samma namn…men göra om hela produkten och inte ha något av det som är klassiskt just det ursprungliga?????

Så har de gjort med Center! Center ska vara mjölkchoklad med toffeefyllning. Här har de gjort om det så det är väldigt mörk choklad med mintfyllning. Ungefär som Kehlet om någon minns den chokladbiten?

Nu älskar jag denna choklad och tycker detta är en succé men jag tycker de borde gjort en ny produkt och inte bara stulit ett namn!!

Vad tycker ni???

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

LillaAnna - Nu råker de vara så att jag jobbar på Cloetta 😉 Och jag har ingen aning om varför dom gjorde som dom gjorde.. men Center har gjorts i många olika smaker.. och man köper nog hellre en produkt med ett namn man känner igen :) Center är en jätte stor produkt och Center Mint är jätte jätte hit! Hoppas allt är bra med dig!! Kram Annamaj 22, 2009 – 7:52 e m

Mike - Excellent work!!maj 22, 2009 – 11:04 e m

[ t a k a i . b l o g g . s e ] - MUMSIIImaj 23, 2009 – 12:41 e m

Anneli - LillaAnna: Jaså jobbar du på Cloetta! *blink, blink*
Jo jag vet att Center och många andra kända märken brukar piffas upp med olika smaker men grunden är ju kvar då. Men här finns det ju inte ens en aning om att center ens finns! MEN..jag som älskar mörk choklad är superglad men vill att de ska ha den alltid och då kan de döpa om den till något annat! :O)
Allt är bra här! Hoppas det är bra med dig också! Kram!

Mike: Thank you!

Takai: ja visst är det! :O))maj 23, 2009 – 4:49 e m

LillaAnna - Cloetta borde göra mycke grejer.. hehe.. Fotar du våran besbis lite sen ska jag nog kunna fixa lite smaskigt godis till dig 😉 Super fina Bröllops bilder i nästa inlägg!!!!maj 23, 2009 – 7:42 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*