Konfirmation

Idag har jag spenderat min tid i Motala på konfirmation. Det är min brorson Hampus som konfirmerats! Vi var i kyrkan och kollade och sedan bjöd familjen på mat och tårta på Motala golfklubb om jag inte minns helt fel! Det var väldigt trevligt och jag är imponerad och stolt över min brorson som verkligen gjorde det!! Härligt Hampus! :O))) Dessutom är jag så glad för det innebar att jag fick ta lite fina bilder på honom…något som annars inte är så vanligt!

Visst är han snygg min brorson?? Och hans ögon…OJ OJ OJ…vad avundsjuk man kan bli på dem!! Såå fina!! :O)))

VARMT GRATTIS HAMPUS och all lycka i framtiden!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*