Temavecka: Metall

 Tack Ella för en trevlig temavecka! Hoppas det blir en snart igen! :O)

metall1.jpg

Titta här för flera bidrag!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Åsas formaliteter - maj 16, 2008 - 11:00 f m

Oj, det här var en bild som lämnar frågetecken efter sig. Man undrar vad en stekpannan gör där ute i naturen. Jättefin bild!

Ninni - maj 16, 2008 - 12:11 e m

Snyggt! Men håller med Åsa; hur har den hamnat där?
Trevlig Helg! Kram Ninni

Ellas Inspiration - maj 16, 2008 - 4:20 e m

Vilken annorlunda bild! Rolig tolkning! Tack själv för dina härliga bilder under veckan och ha en mysig helg!
Kram Karin
(ps. Ella är min dotter…ds)

Zoey (Fotogalleriet) - maj 17, 2008 - 3:05 e m

Bilden blev bra – men vad har en stekpanna ute i naturen att göra? 😉

Anita - maj 18, 2008 - 6:38 f m

Oj … det har kommit in så mycket bilder sedan jag var här sist så jag får skriva kollektivt på denna härliga tolkning av metall. Och bilderna på rovfågeln är ju verkligen härliga. Jag tycker verkligen om bilderna du har i sepiaton. Du har fått fram en väldigt fin färgton. Den ger mig verkligen en känsla av gamla, flydda tider.

Hoppas annars att du har bättre väder än vad vi har här. För här smattrar för närvarande regnet mot rutan. Men hur än vädret är och blir så hoppas jag att du får en härlig söndag.

Kram Anita

Pialotta - maj 19, 2008 - 8:06 f m

Underbara foton du lagt upp.. ser du oxså gillar att leka till dina foton en aning.. jag älskar att pilla lite jag oxså på en del bilder. Du har fångat en fågel i luften.. ganska så svårt det där, tycker jag, men du gick din underbara bild:-)
Tjingeling/Pialotta

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*