Min bästa Frida är hemma igen! :O)))

Min sötaste, raraste Frida har kommit hem från att ha varit i Australien och Thailand i drygt 3 månader!! Det är sååååå underbart att ha henne hemma igen!

Hon är helt underbar och varje gång jag träffar henne blir jag på nytt häpen över vilken fantastisk person hon är! Min raraste Frida som jag älskar så mycket! :O)) Välkommen hem min raraste brorsdotter! :O)))

Det är ingen ny bild…inte på grund av att jag inte fick fotografera henne samma kväll hon kom (för hon är så rar så hon ställer alltid upp framför min kamera för att jag ska få bilder på henne! *puss*) utan för att kameran ju var trasig så bilderna jag tog blev hemska! :o/ Men kameran är fixad nu och snart ska vi ta nya fina bilder…så länge får våra höstbilder visas! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Annika - Så härligt att ha henne hemma igen. Förstår att du är glad.

Underbar bild med mustiga färger och den sprakande vackra hårfärgen är verkligen pricken över i :o)

Ha nu en riktigt fin midsommar Anneli med dina nära å kära!juni 18, 2009 – 4:53 e m

Manda - Det är så härligt med såna männsikor :)juni 18, 2009 – 6:09 e m

Malin H - Tänkte bara önska dig en riktigt fin midsommar!

Det regnar och regnar här nu… hade ju hoppats på sol. Men man kan inte få allt :)

Sen har ju Snusen varit till vetten idag, han fick sövas för att tömma analsäckarna, stackarn. Han är lite småvinglig och vilsen än. Men hoppas han är fit for fight i morgon igen.

Fin bild på din brorsdotter!

//Mjuni 18, 2009 – 9:28 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*