Midsommarfest i Fallemo


Även i år var vi på midsommarfesten i Fallemo där min bror med sambo och min älskade brorsdotter bor! Det var lika roligt i år för alla där på festen är så trevliga och varma och omslutande och man känner sig direkt välkommen! Det är en sån härlig stämning så jag blir så glad! Det var mat och allsång (som i år kanske inte var såå bra ;O) ) och lekar och skoj hela kvällen och sedan avslutning med riktig logdans! Där var inte jag med men jag är säker på att de hade trevligt där också!

Tack söta rara Frida för att du bjöd oss upp till er gemenskap i år också!! Du är för gullig och jag älskar dig mest på jorden….det vet du! :O))))


5 svar till “Midsommarfest i Fallemo”

 1. Ser ju onekligen inte ut att varit några sura miner där inte.
  Härligt med midsommar och GLÄDJE…

  Hoppas resten av sommaren blir lika fin!

 2. Det ser minsann ut som att du haft en helt underbar dag!!

  Hoppas du får en fortsatt lugn och skön helg.
  Varmaste kramar
  Ulrica

 3. Tack! Nä, inga sura miner där inte…inte ens av förlorarna! ;O))

  Joacim: jag önskar dig en riktigt skön sommar också! Tack för titten!

  Ulrica: Skön helg har jag haft och det hoppas jag du också haft! Ha det superskönt i Norge nu och kom hem med massor av fint! KRAAAM

  Mimmi: Tack själv för att jag fått hitta till din blogg…den är superrolig…och tack för att du gillar mina bilder! Ha det bäst du med! :O))

 4. Faster Anneli, det ar klart att ni skall var med, Ja Älskar ju dig o farmor over allt annat!! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *