Cowgirl på golfbanan!

Tuffaste cowgirl Wilma poserar vid golfbagen! ;O)

Sitter och redigerar bilder från syskonfotograferingen jag hade förra veckan och inser vilken lycka det är att få göra detta! Fotografera människor och fånga deras själar på bild…skapa något tillsammans och sedan ge tillbaka bilder…. Härligt!! Varmt tack alla fina människor som vill vara framför min kamera! Det är ni som gör min lycka!! :O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Malin Gustafsson - Vilket fint kort. Är spänd på att se alla andra kort.
Tack för att du vill ta kort och att ha tålamod med mina barn.
Kram Malinjuni 23, 2009 – 7:21 f m

Mona - Hm, kommentaren verkade inte vilja fastna…så jag skriver igen då….hoppsan`sa vilka sköna färger du fått här, lite åt crossprocessat eller vad det nu heter

Monafånajuni 24, 2009 – 9:53 e m

Anneli - Malin: Klart jag vill..det är en ära och såå roligt att få göra det och jag är glad att du ville låta mig få det nöjet! Håller på att fixa dina bilder nu så snart så…men än dröjer det en liten stund… Kram!

Mona: Tack!! Ja men visst är det åt lite crossprocessat…Skönt ändå att den fastnade till slut! Kram!juni 24, 2009 – 10:18 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*