Paris

Mamma är hundvakt åt min brors hund denna vecka medan han och hans familj är på semester på Gotland. Naturligtvis passade jag då på att försöka få till ett fint porträtt på henne…vilket i princip var helt omöjligt! Jag har inte gett mig än och har några dagar kvar på mig att öva men hittills har jag bara kommit såhär långt! Snäll är hon i alla fall och jag vet att hon är en riktig gottegris så förmodligen kommer jag lyckas mycket bättre om jag har mutor med mig till henne…ska nog försöka med det tror jag! ;O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

eve - åhh vilken fin bild på Paris!juli 7, 2009 – 10:57 e m

Anneli - Tack Eve! Vad glad du gör mig!! Jag försökte mig på att ta ett fint porträtt på henne men det var svååårt!!juli 7, 2009 – 11:03 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*