Veino, Nisse & glass med jordgubbar!

Idag har jag varit och hälsat på min goda vän Lotta och hennes föräldrar! Där har jag haft det riktigt lyxigt. Badat i deras pool, haft uppassning med dricka och allt man kan tänka sig. När vi suttit i poolen några timmar så gick vi upp och skulle äta glass med jordgubbar. Men då hade Lottas syster kommit med två av sina hundar och då passade jag på att ta fram kameran! (som om jag kan låta bli *haha*)

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Först ut är Veino, en blandras av, om jag minns rätt tre raser. Kommer dock inte ihåg exakt vilka raser och vill inte gissa så det låter jag vara osagt! ;O) Veino är 15 år gammal och så vacker!!
Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se
Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Sedan var det lilla pigga matvraket Nisse, en Cairnterrier.
Charmig som få och glasstokig! :O))
Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Här blir Nisse läskad av lite korv så han ska sitta vackert framför min kamera. Och jag som älskar tungbilder fick vad jag ville…så läskad som han blev! ;O)
Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Veino väntar mera stillsamt med så vackra, bedjande ögon!
Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Den sista bilden tycker jag är skojig så den fick följa med! Inget direkt mästerverk men de är ju såå söta så!! :O)))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Tack Lotta för att du bjöd mig till er att njuta er pool och sällskap! Tack mamma & pappa Olsson för den trevliga eftermiddagen och tack syrran, Veino & Nisse för trevligt samtal och snygga modeller! Så trevligt och såå har jag njutit hos er! :O)))) Nu måste jag bara skaffa en egen pool ;O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Helena - juli 3, 2009 - 7:05 f m

Fina bilder på fina vovvar.
Glassen ser ju inte heller tokig ut, mums!

Ha en bra dag…

vevve (fotoblogg) - juli 5, 2009 - 1:08 e m

Otroligt vackra hundbilder! SNyggt ljus och skärpa… Du tar underbara fotografier! Brukar hälsa på ibland och blir lika farcinerad varje gång jag är inne!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*