Ibland…

…så finns det dagar då självförtroendet sjunker som en gråsten i botten när det gäller fotografering och hur ”bra” man egentligen är! Idag är en sådan dag för mig! Jag känner mig mindre bra och otillräcklig och inget känns rätt! Rastlös i själen liksom…

Då finns det medicin för det. Åka till en vacker plats, gå på en fin bro, komma till en ännu vackrare plats. Göra något spontant som att bada trots att badkläderna inte kom med, fotografera lite under tiden och sedan leka med bilderna vid hemkomst! Utan pretention utan bara för att det är kul! Här nedan ser ni resultatet!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Hoppas ni haft en underbar söndag! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Peter - juli 6, 2009 - 5:03 f m

Jag tycker du tar fantastiskt fina bilder. Önskar att jag kunde ta hälften så fina……

ulrica - juli 6, 2009 - 6:41 f m

Jättehärliga bilder!!
Visst finns det tyvärr såna svackor, men kanske är de nödvändiga också, för att vi ska se vidare i vår utveckling.

Du vet ju att du är jätteduktig :)
Kram Ulrica

Helena Kulle - juli 6, 2009 - 8:39 f m

Åh, vad fin den översta bilden är. Tjusigt :)
Tack för din kommentar hos mej.

ingrid - juli 6, 2009 - 9:29 f m

I like!!!! Vilken underbar medicin! Kul bild på dig i vattnet. Blev jätteglad när jag såg den. Det verka som att medicinen hjälpte. Kram

Anneli - juli 6, 2009 - 10:04 e m

Peter: Vad glad du gör mig! Varmt tack!

Ulrica: jag tror också att man behöver svackor och ibland tvivel för att ta sig vidare men detta var inget sånt! Detta var bara en känsla menad att förstöra för mig! Irriterande och sånt jag inte kan styra! Kram till dig och tack för dina kloka ord! Och att du gillar mina bilder! :O))

Helena: varmt tack! Det är min favoritbild också! :O)

Ingrid: Vad roligt att du blir jätteglad av min bild på mig som glad gissar jag! Ja, medicinen var effektiv så jag hoppas den går att använda igen! Kram till dig!!

Maria - juli 7, 2009 - 2:12 f m

Härliga färger. :)

Pernilla - augusti 15, 2009 - 10:57 f m

Underbart! Jag blev på så gott humör när jag såg din badbild! Härligt, spontant! Du har jättefina bilder på din blogg!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*