Vallmofält

För ett tag sedan fick jag ett mäjl där Anita berättade att hon sett att vi i Östergötland har fina Vallmofält! Det är något jag aldrig sett men samma dag som jag får mäjlet från Anita finns det en bild på ett vallmofält i vår lokala tidning! Jag bestämmer mig så klart för att söka upp ett av dessa fält och fotografera det…kan ju liksom inte ha något så vacker i närheten och inte ha det på bild liksom! ;O)) Så för ett par dagar sedan bestämde jag att på lördag…OAVSETT väder ska jag åka på jakt efter det åtråvärda fältet! SÅ idag har jag varit ute på vägarna och tagit mig fram genom regn, solsken, gråväder, regn och massivt  ösregn. När jag väl hittade fälten var dropparna stora som fotbollar ;O) men inte kunde det stoppa mig!Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Så lite bilder fick jag…men regn har nog gjort sitt till och så var jag kanske lite försent ute…för det har nog varit vackrare…så nästa år! :O))))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Camilla - juli 12, 2009 - 8:18 f m

Det blev härliga bilder trots regnet.
Ha det bra
Kram

Bibbi - juli 12, 2009 - 10:27 f m

Hej. Hittade hit via mer-trafik. Bra fotograf! Grattis till de vackra bilderna :)

Hälsningar Bibbi

cathrine - juli 14, 2009 - 1:33 e m

underbara, älskar färgerna. skulle passa extremt bra på väggen :)

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*