Att följa vägen….

Jag vet vart jag ska…målet är diffust än…men jag har en bild i min hjärna av hur det ser ut..det gäller bara att följa den utstakade vägen dit!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Helena Kulle - Dina närbilder är hur vackra som helst. Vilken söt liten bagge.juli 12, 2009 – 2:56 e m

Emilia - Sicka härliga kissar du har då!! Hade så gärna, så gärna velat ha en. Jag och dottern pratar ihärdigt om att vi önskar oss en katt ihop när vi fyller år. Vi får väl se om pappa och maken vågar ge oss något annat! 😉

Vackra närbilder du tar! Fint uppbyggda och rena!juli 12, 2009 – 8:34 e m

Mia - Hej Anneli!

Tack för titten och vad glad jag blev att du skrev en rad så att jag kunde hitta till din vackra blogg!

Dina foton är alldeles underbara!!! Har suttit en lång stund och bläddrat på din sida.

Kram
Miajuli 12, 2009 – 10:01 e m

Anneli - Helena: Vad gullig du är! Ja visst är baggen söt! :O)) Varmt tack!

Emilia: Ja, jag har underbara kissar som jag älskar mest på hela jorden! Och jag hoppas att ni får er kisse också…katter är så speciella och mysiga och härliga…och begåvade!! Tack för dina fina ord om mina bilder! Det gör mig glad! :O)

Mia: Vad kul att du tittade tillbaka och att du gillade det du såg! Det gör mig ju alldeles varm i magen! DU är så välkommen närhelst du vill tillbaka till mig och min vrå på nätet! Kram!juli 13, 2009 – 1:04 f m

robiN - gud vilken tuff bild :)juli 13, 2009 – 10:17 f m

Ulla - Underbart illustrerad text :)
Verkligen fyndigt och träffsäkert.
Önskar dig en skön sommar och sensommar!
Hälsningar Ullajuli 14, 2009 – 6:57 f m

Peter - Väldigt fin komposition… imponerande!juli 14, 2009 – 10:33 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*