Tisdagstema: Hjälpmedel

Vacker blir vackrare…

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Annika - Snygg redigering Anneli! Å nog är det bra med lite hjälpmedel för att vacker skall bli än mer vacker :o)

Ha en fortsatt fin tisdag!juli 14, 2009 – 12:27 e m

Sofia - Otroligt vacker bild!!!juli 14, 2009 – 3:06 e m

Marie - Så läcker bild – kan inte riktigt titta mig mätt på den! Snyggt jobbat!

Mariejuli 14, 2009 – 6:49 e m

Theresia Lilja - uhhh… Verkligen skitsnyggt foto. I alla avseenden.juli 14, 2009 – 8:43 e m

Kerstin - Underbart foto! Så fint redigerat. Det här gillar jag.
Ha det gott.juli 14, 2009 – 8:58 e m

Sirpa - Kan bara hålla med föregånde inlägg att det var en snygg bild!juli 14, 2009 – 9:47 e m

Peter - Så vackert, du tar de magiska bilder som jag skulle vilja ta.
Keep up the good work.juli 15, 2009 – 7:17 f m

Ingela - Fin bild! Visst är det bra att kunna bättra på färgen ibland 😉juli 15, 2009 – 9:36 f m

Anneli - OJ, vilka otroligt fina kommentarer jag fått på denna bild! Roligt att ni gillar den! Det gör mig alldeles varm i hjärtat! Kram på er allihop! :O)))juli 15, 2009 – 1:06 e m

Josie - Gud vilken fin bild!juli 15, 2009 – 3:03 e m

Mona - Jisses, om jag skulle välja en bild av alla tusentals jag sett senaste året att bli förälskad i så skulle det bli den här bilden. Jag har blivit så slö, dubbelexponerar i kameran och ids knappt vända bilderna rätt väg i PS..men nu fick jag verkligt lust att fixa lite med bilderna…för allvarligt..så där jäkla sjukt snyggt blir det väl inte direkt ur kameran…För mig kvittar det om det är direkt från kameran eller redigerat..ville liksom bara veta så jag slipper ha ångest över att mina bilder inte ser ut så där när jag läser över dom från kameran..Är imponerad av dina porträtt..har sagt det förr men det tål att upprepas..Gillar att du får fram en soft känsla utan att det blir plastigt och för stylat och tillrättalagt…

Kram
monajuli 15, 2009 – 3:45 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*