Bara jag….

Det går segt med självporträtten och mitt löfte till mig själv (om ett i veckan) har jag inte hållit alls. Mest beroende på att självutlösaren är trasig pga av en bråkig kattunge. Ska köpa en ny när jag får råd och DÅ ska jag hålla löftet som fortfarande är levande ;O)

Men här kommer i alla fall ett och jag bara måste få berätta om mina örhängen jag har på mig! De fick jag av min  älskade brorsdotter när hon kom hem från Thailand/Australien där hon varit i tre månader. Visst är de snygga??

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Jag bara älskar dem och är såå glad för dem!! Tack min söta Frida!! :O))))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Satu - juli 17, 2009 - 2:47 e m

UNDERBAR BILD!!
Och fina örhängen :)
ha en fin fredag!

Anneli - juli 17, 2009 - 3:33 e m

Tack Satu! Glad du gör mig! :O)
Ha en fin fredag du också!

Frida - juli 17, 2009 - 6:35 e m

Underbart vacker bild.. O du vilka snygga örhängen som sagt 😉 Tänker på dig.. Puss Kram

Malin - juli 17, 2009 - 11:54 e m

Inte ”BARA jag”!! Du är inte ”Bara”. Du är ”Jag!” Och du är så fin på bilden! Jättefin i de örhängena. Mkt färg. :) Stor kram m

Anneli - juli 19, 2009 - 12:36 f m

Söta Frida: Tack raring! Glad gör du mig och jag tänker på dig också! KRAAM! PUSS!!

Malin: Sant…inte bara utan JAG och ingen annan! Glad gör du mig att du gillar bilden och örhängena!! Kram vännen! :O))

Mia - juli 21, 2009 - 7:16 e m

Vet du hur vacker du är vännen min?

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*