Blogghjälp!

Jag gör en chansning och frågar om det finns någon ute i bloggsfären som är bra på att göra bloggdesign? Jag är så trött på denna bloggdesign och det var meningen att jag skulle göra en ny när jag gjorde om min hemsida men grejen är att jag inte kan så därför frågar jag om det är någon som har lust att hjälpa mig! Jag vet på ett ungefär vad jag vill! Hör i så fall av er via mäjl anneli@alafoto.se eller här i en kommentar! Jag skulle vara evigt tacksam!
Den ska gå ihop med min hemsida så därför vill jag ändra denna! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Sanne - bloggdesigner - Jag gör bloggdesigner, men bara åt blogg.se. Vet inte vilken plattform du använder dig av?
Du kan ju kika på det jag har gjort (finns under kategorin ”designpyssel”) och se om du gillar det eller inte! Om du gör det så är du välkommen att höra av dig!

MvH Sannejuli 18, 2009 – 3:00 e m

joacim - Hör med Lena på Kaxigt.com
Hon kanske kan förmedla något annars!

Den som frågar bör få svar!juli 18, 2009 – 6:53 e m

ulrica - Hojta till vad det är du är ute efter så ska jag fundera ut om jag kan hjälpa till. Pga du-vet-vad så vågar jag inte lova att jag orkar om det är ett stort jobb men om du talar om först hur du vill ha det så lovar jag att fundera på saken <3

Varmaste kramar
Ulricajuli 20, 2009 – 4:30 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*