Göta Kanal med vän

I tisdags kom min fina vän Jörgen upp från Göteborg (jaja) och hälsade på! Vi tog en tur  till Göta Kanal och gick promenad längs kanalen. Han gillar att fotografera som jag och det som är roligt är att han har ungefär samma utrustning som jag så vi kunde leka med varandras grejer! Skojigt jädrar tyckte jag och fick för första gången använda ett vidvinkelobjektiv på 10-22. De tre första bilderna är med det! Det är ett objektiv jag vill ha *suktar*

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se
Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se
När man har så vidvinkligt kan perspektivet ibland bli knasigt och jag är KASS på att räta upp bilder så denna är det säkert någon som retar sig på men JAG tycker den är fin och rak och härlig! ;O)
Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se
När man kommer och hälsar på mig då får man så klart äran (vare sig man vill eller inte ;O)) att hamna framför min lins och så klart var Jörgen inget undantag!
Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se
Det regnade ganska rejält och det var så härligt att Jörgen var som jag och njöt! Eller ja, det vet jag ju inte om det var av regnet eller av mitt trevliga sällskap! ;O) Själv njöt jag av allt! Lite putsning av frontlinsen behövdes ibland för att slippa oönskade effekter! Själv gillar jag sånt, det som överraskar! :O)
Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se
Modell Jörgen poserar! Han var riktigt duktig framför kameran och har nu en förmodad modellkarriär framför sig. :O)
Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

På den sista bilden provade jag ett av hans objektiv för att jämföra med mitt! Han har nämligen ett likadant som jag och jag har aldrig gillat skärpan med det men hört så gott om det! Så jag testade och upptäckte att hans är GRYMT skarpt! Jag vill också ha!! *suktar igen* Och inser också hur dåligt mitt är! :O((( Måste lämna in det och få det löst för det borde vara ett bra objektiv inser jag nu!
Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Varmt tack Jörgen för det trevliga och intensiva dygnet! Du är välkommen närhelst du önskar igen för att få vara framför min kamera igen! ;O) Och självklart av andra anledningar också! :O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Jörgen - Tusen tack själv vännen, för allt, det var görkul :-)
Fina bilder, tom dom på mig 😉
Men det beror helt och hållet på fotografen, och inte på ”modellen” :-)))

Kram Jörgenjuli 24, 2009 – 12:57 f m

Malin - :) ni ser ut att ha haft en mkt trevlig dag! Kul att umgås m en likasinnad. Jättefina bilder. As always :). Kraam på däjuli 24, 2009 – 8:46 f m

p o u l i n e - Fin blogg! 😀juli 24, 2009 – 10:30 f m

ulrica - Det ser ut som att ni hade en riktigt trevlig ”date” :o). Möten med likasinnade ger alltid en stor portion positiv energi!!

KRAMARjuli 24, 2009 – 3:13 e m

Anneli - Ja, likasinnade är underbart att spendera sin tid med! :O)) Det var en trevlig ”date” och jag fick ut så mycket av den!

Kram på er alla!!juli 25, 2009 – 1:38 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*