A’la Foto: Kryp

Nu har jag äntligen uppdaterat mina kära kryp på hemsidan! Något som jag tycker är verkligen avkopplande och roligt är att få vara i deras värld och försöka fånga dem på bild! Svårt men ack så skoj! :O)))

Du hittar bilderna på
alafoto.se  -> portfolio ->  blommor & bin -> Kryp

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Jag hoppas ni finner något ni tycker om!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Cicci - Vilket härligt ljus i bilden :)juli 27, 2009 – 5:23 e m

Anneli - Tack Cicci! Det tycker jag också! :O))juli 27, 2009 – 5:47 e m

mona - Där fanns många fina bilder,eller rättare sagt så fanns det väl ingen som jag inte gillade 😉

Kram
Monajuli 28, 2009 – 7:26 f m

Anneli - Mona: Vad härligt att det inte fanns en enda som du inte gillade! Jag ska erkänna att det finns en jag inte är störtförtjust i men den åker bort vid nästa uppdatering!

Glad är jag dock att du gillar det jag gör! Och att du låter mig veta det!!

Kram!!juli 30, 2009 – 12:04 f m

Pernilla - Så fina bilder! Jag gillar krypen skarpt! (verkligen en parentes men har du sett serien ”Småkryp”? Den sänds på Barnkanalen emellanåt och är helt fantastiskt kul och med vackra miljöer. Vuxna gillar den bättre än barn). Lycka till med din fotografering. Det märks att det kommer att gå bra!augusti 1, 2009 – 9:55 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*