A’la Foto: Kryp


Nu har jag äntligen uppdaterat mina kära kryp på hemsidan! Något som jag tycker är verkligen avkopplande och roligt är att få vara i deras värld och försöka fånga dem på bild! Svårt men ack så skoj! :O)))

Du hittar bilderna på
alafoto.se  -> portfolio ->  blommor & bin -> Kryp

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Jag hoppas ni finner något ni tycker om!


5 svar till “A’la Foto: Kryp”

 1. Där fanns många fina bilder,eller rättare sagt så fanns det väl ingen som jag inte gillade 😉

  Kram
  Mona

 2. Mona: Vad härligt att det inte fanns en enda som du inte gillade! Jag ska erkänna att det finns en jag inte är störtförtjust i men den åker bort vid nästa uppdatering!

  Glad är jag dock att du gillar det jag gör! Och att du låter mig veta det!!

  Kram!!

 3. Så fina bilder! Jag gillar krypen skarpt! (verkligen en parentes men har du sett serien ”Småkryp”? Den sänds på Barnkanalen emellanåt och är helt fantastiskt kul och med vackra miljöer. Vuxna gillar den bättre än barn). Lycka till med din fotografering. Det märks att det kommer att gå bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *