Inför…

Igår var jag vid Stjärnorps slottsruin igen och träffade ett brudpar inför en fotografering den 7 augusti! De lyckliga tu ska sammanvigas denna fredag och jag har fått äran att vara med och bevara dessa minnen åt dem! Det var första gången jag träffade dem och de var  jättesöta och jättetrevliga och jag ser så framemot den stora dagen! Bröllop är härligt! :O)))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Petra - vilka fina bilder på er! :)juli 30, 2009 – 5:13 e m

Malin - du tar jättefina bilder!juli 30, 2009 – 5:13 e m

Ulrica - Härligt vackra bilder på de lyckliga tu :)juli 30, 2009 – 8:34 e m

Anneli - Petra: Dem menar du! Det är ett brudpar jag ska fotografera i början av augusti! Roligt att du gillar bilderna på dem!

Malin & Ulrica: Tack snälla rara! :O))juli 31, 2009 – 12:37 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*