A’la Foto: Helena

En liten uppdatering av Helenas album har skett så nu kan ni njuta av många härliga bilder på denna vackra kvinna på hennes sida!

alafoto.se -> portfolio -> människor -> Helena

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Eftersom vi gjorde en ganska varierad fotosession så har jag valt tre helt olika bilder att visa här i detta inlägg! En av mina favoritbilder i hela sessionen är annars den understa här eftersom det var första gången jag seriöst försökt jobba med motljus! Än har jag mycket att lära men om man inte försöker lär man sig aldrig och för ett första försök är jag supernöjd! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Helena Kulle - Den sista bilden är ljuvlig!augusti 1, 2009 – 10:28 e m

Anneli - Tack Helena! :O)augusti 1, 2009 – 11:21 e m

Peter - Du är så fantastiskt duktig.
Jättefina bilder på en vacker modell.augusti 2, 2009 – 7:17 f m

Anneli - Varmt tack Peter! Du gör mig så glad med dina ord!augusti 2, 2009 – 11:12 e m

ulrica - Ja, jag säger väl som vanligt.. mästerfotografen är i farten… när semestrarna är över tänker jag minsann boka in någon dag att komma ner till dig för nu tänker jag krama ur varenda hemlighet du har, min vän <3

Motljusbilden är enastående!!!!

Stor KRAAAMaugusti 4, 2009 – 10:49 f m

Anneli - Ulrica: Du är för gullig!!! Varmt tack min vän!! Och du…du är såå välkommen hit så…jag vet inte om det finns så mycket att krama ur men du får väl försöka! ;O)) Och du…ska bli såå roligt att träffas! :O))

KRAAAAAAAAAAAM!!augusti 4, 2009 – 1:40 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*