A’la Foto: Landskap

Idag har jag varit på tur i mitt vackra landskap och det har varit minst sagt varierande väder! Jag har ägnat lite av turen åt att försöka fånga dessa skiftningar och då samtidigt passade jag på att uppdatera min hemsida under just fliken ”landskap”! Gå gärna in där och titta på mera dramatik som jag träffat på idag!

alafoto.se -> portfolio -> byggnader & miljö -> Landskap

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

AntonYmer - Wow! Grym bild. Läckert perspektiv. Det är skönt på något sätt att alla linjer samlas i en punkt. Jag skulle gärna vilja ha sett en variant där du tagit ett halvt steg till ut i gatan så att den vit-streckade linjen hade blivit lodrät. Horisonten lutar en halv mikrograd också.

Hur får du till det där färgtrycket. Färgen kommer som ett knytnävsslag i pannan.augusti 13, 2009 – 9:48 f m

Jörgen - Läcker bild :-)
Vägen går precis lagom mycket på vinkel, och molnen skapar dramatik och liv. Hade det varit jag, så hade jag nog kapat lite i överkant, för att få ännu mer dramatik i himlen, men det är ju jag det 😉

Vackert :-)
Kramaugusti 13, 2009 – 12:41 e m

karina - skithäftig bild!! så sant som förra inlägg… ”som ett knytnävslag”…

Kram Kaugusti 13, 2009 – 3:59 e m

Anneli - Anton: En halv mikrograd??? ;O)) Ja du…jag är kass på vinklar och upprätningar men jag gillar den ändå! Och jag är glad att du gillar den också! Färgerna…ja de var i naturen igår! Missade du det? Det var ju helt fantastiskt igår…och väldigt märkligt! De är förstås lite uppiffade med kontrast men inget annat.

Jörgen: Tack Jörgen! Vad roligt att du gillar den! Jag ville ha med så mycket som möjligt av himlen…därav denna bild men jag ska tänka på ditt förslag!

Karina: Tack Karina. Vad glad du gör mig att du gillar bilden och färgerna! Varmt tack!

Kram allihop och tack för era fina ord och förslag!augusti 13, 2009 – 4:27 e m

AntonYmer - Lite extra kontrast bara? No kidding? Jag får aldrig fram sånt härligt putt ur mina bilder med bara lite kontrast. Har du någon magisk inställning påslaget i kameran också?augusti 13, 2009 – 5:58 e m

Ida - Häftig bild, gillar färgerna och himlen :)augusti 13, 2009 – 7:23 e m

Daniel - Grymt – tjusigt!augusti 13, 2009 – 7:31 e m

Hobbyfotograf Erica Pettersson - Vilken underbar bild! Jag älskar färgerna i den!augusti 13, 2009 – 9:28 e m

Lena Pesula - Såå läckert Anneli. Mustiga färger som fick mig att haja till på en gång när jag bläddrade i din blogg. Ursnyggt :-)
Kram Lenaaugusti 14, 2009 – 7:45 f m

Anneli - Anton: Denna bild är inget jag kan göra om i kameran eller i ps heller…det var ljuset den kvällen som gjorde bilden. Jag hade bara turen att vara på rätt ställe vid rätt tillfälle! SÅ nej…ingen magisk inställning i kameran! :O)

Ida, Daniel, Erica & Lena: Varmt tack för att ni gillar min bild! Det gläder mig massor!!

Ett extra tack till Lena för att du hittat hit! :O))) Du är varmt välkommen tillbaka alltid.. KRAM!augusti 14, 2009 – 10:47 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*