Varmt tack!!

Jag blev så glad att så många ville vara med i min tävling! Och dessutom att så många kunde det rätta svaret! Härligt! Så klart var min inspiration ”Skriet” av Edvard Munch.

Och som om inte detta var nog så hade jag besöksrekord igår och det gör mig ännu gladare!! Varmt tack alla som tittar in här och välkommen till er som är nya! Ni får så klart komma tillbaka närhelst ni önskar! :O))) Och om ni vill så går det att lägga till mig på bloglovin så får ni veta direkt när jag uppdaterar! Länk finns också längst ner på sidan! :O)))

Nu ska jag iväg till sjukgymnasten och så förhoppningsvis hämta min numera pigga bil, men jag lovar att återkomma med vinnaren ikväll! SÅ håll utkik om det blev just DU! :O)))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

My - jättefina bilder 😀augusti 17, 2009 – 1:23 e m

EN TJEJ I STORSTAN - foto & kreativitet - Åh vad glad jag är att du kommenterade min blogg för nu har jag också hittat en ny blogg som jag kommer att följa !
Dina kissar är underbart söta ! :)

/ En tjej i storstanaugusti 17, 2009 – 1:23 e m

Ulrica - Grymma insektsbilder. Jag längtar ett, till att min gamla kamera kommer tillbaka, två, till att min nya med bland annat makroobektiv kommer… I september.

Nu prenumererar jag på dig via bloglovin. Så att jag inte ska missa ett endaste inlägg:)augusti 17, 2009 – 2:36 e m

Nicke nyfiken - Kick ass bilder i vanlig Anneli manér! Svinsnygga verkligen! Alla bilderna förmedlar talang, känsla och engagemang!

Keep up the good work tjejen =)augusti 18, 2009 – 12:02 f m

Tilda - häftiga bilder!augusti 18, 2009 – 9:59 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*