En liten tripp!

Idag har jag varit ute och rest tillsammans med min lilla Bina! Vi har åkt till Vingåker där hon har träffat en fin pojke! Först var hon lite rädd för honom så hon gav honom en rak höger….men sedan gick det bra och efter två genomförda parningar valde jag att lämna henne där och avlägsna mig själv! Jag hoppas verkligen att det kommer bli kattungar denna gång! :O))

Jo, jag kan också berätta att..visst jag är sjuk! Nämnde något kort om det i mitt förra inlägg och några var gulliga att önska mig frisk så då är det klart att jag ska berätta! Jag har haft..eller skulle ha audition till en konsertversion av en musikal idag och då självklart var jag tvungen att få luftrörskatarr! Det innebär att jag tappar rösten helt och hållet..slem så jag inte kan andas och hostar som en galning! Så jag mår inte lysande kan man säga! Men jag äter både penicillin och slemlösande så det har blivit nåågot bättre! Förutom att jag har hostat sönder min hals så jag har så ont, så ont så jag skulle vilja skada mig själv på andra ställen bara för att få ta bort smärtan därifrån! Dessvärre, sist när jag hade detta skit…också när jag skulle på en audition (försöker gudarna säga mig något eller?)…så tappade jag rösten i 6 veckor. Hoppas för allt i friden att det inte blir så denna gång. Räcker gott med en vecka…MAX!

Jag önskar er en skön söndag och tack för att ni hälsar på här hos mig! Det gör mig jätteglad! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Pippi - Krya på dig vidare!!

Åh, vad mysigt med kattungar. Hoppas det tog sig!

Vacker landskaps bild

Kramenjuni 15, 2008 – 4:44 f m

pudelflicka - Vad spännande det ska bli !
Ja det är inte roligt att få problem med halsen. Två av mina hundar går på antibiotika för halsproblem just nu och det är inte roligt.
Kram från Hedvigjuni 15, 2008 – 6:39 f m

Evelyn, i hemmet - Inte kul alls det där med halsen, och alltid kommer det just när man som mest behöver ett av sina viktigaste verktyg.
Kram, kram!juni 15, 2008 – 1:43 e m

Anneli - Vad gulliga ni är!! Tack!

Pudelflicka: Usch…hoppas dina vovvar bli bra snart!

KRAM!!juni 18, 2008 – 2:38 e m

Kattis - Hm, själv brukar jag få en kanonförkylning med hes hals när det är dags för konsert! 😉 Tror man är mer mottaglig för ”skit” när man är lite stressad som åtminstone jag blir innan nån föreställning, även om det är superkul! Så himla typiskt på din audition bara. :(juni 19, 2008 – 11:21 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*