Vippan

Min söta Vippis som tycker att matte stör henne mitt i hennes sömn! Men det tycker matte är helt okej eftersom matte förklarat för Vippan många, MÅNGA gånger att vi sover på natten och umgås på dagen! :O))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Ditte - Verkligen en jättefin bild på Vippan,
även om hon ser lite, lite purken ut…!
Hon är en skönhet vid alla sinnesstämningar! :-)

Kramelur! / Ditteaugusti 19, 2009 – 5:18 e m

Anita - Hi hi … Vippan verkar inte ha förståelse för att man ska umgås dagtid. Hon ser ju verkligen yrvaken ut. Men ack så söt. Glad blir man som vanligt när man tittar in här och ser dina underbara bilder.

Ha det gott :)

Kram Anitaaugusti 19, 2009 – 8:49 e m

Anneli - Tack Ditte! Ja det stämmer..en skönhet alltid…och därför kan man inte bli sur på henne om hon gör något hyss..eller ens när hon är arg…man bara ler!! :O)) Kramelur till dig också!

Anita: Vad roligt att du är här och hälsar på! Har saknat dig! Nädu…hon har verkligen inte förstått det… Tufsen och jag ligger jätteskönt och sover och ute i lägenheten slår det och pangar hur mycket som helst! Varje natt! Och när hon tröttnat på att bråka ensam då kommer hon in till oss och går över TUfsen och gärna lägger sig på henne… Hon är verkligen bråkig på natten och resonera med henne går som sagt inte! ;O))

Ha det supergott du med Anita!

Kram!!augusti 19, 2009 – 8:58 e m

ÅsaV - Vippan ser allt rätt förnärmad ut över att bli störd mitt i skönhetssömnen! Otroligt söt misse, förresten! Och härligt foto! Man smälter verkligen för dina kattbilder!augusti 20, 2009 – 8:50 f m

Theréz - Gud så söt! <3augusti 21, 2009 – 10:40 e m

Ulrica - Den katten är vacker…. Vilka ögon – magiska.augusti 22, 2009 – 7:42 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*