Tack!!

Som ni alla har sett så har det skett lite förändringar härinne! Bloggen har mera anpassats till min hemsida och jag har blivit av med det otroligt tråkiga grå som jag avskydde och som faktiskt aldrig varit jag! Min trevliga och fantastiskt duktiga vän Ulrica har hjälpt mig med detta och därför vill jag ge henne en blomma! VARMT TACK söta du!!!!

Något som har hänt härinne är att det har kommit till en knapp under varje inlägg där man kan börja prenumera på min blogg via bloglovin så nu har vi gjort det ännu enklare att följa det som händer i denna blogg för er! Så mitt förslag är att ni börjar prenumerera och den som blir nummer 100 kommer få en liten present! :O)) Så får vi se när det händer! Lite spännande! :O))) 

 

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Och just detta passar ju utmärkt just nu när det har tillkommit så många besökare på sistone! Denna vecka har vi slagit besöksrekord på besöksrekord och det gör mig så otroligt glad!!! Alla ni nya är varmt välkomna och jag hoppas ni trivs här och stannar kvar!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Alicia - Jag har prenumererat på din blogg sen januari tror jag!augusti 23, 2009 – 5:13 e m

Camilla - Snyggt!!!
Gillar dina bilder av Lova, läckert med linjerna från trappan.
Ha det bra
Kramaugusti 23, 2009 – 8:00 e m

Anneli - Tack Alicia! Det gör mig väldigt glad! :O)))

Camilla: Tack! Och vad roligt att du gillar bilderna på Lova i trappan!!
Ha det bra du med! KRAM!augusti 25, 2009 – 8:56 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*