Söta Ditte och älgar…

Vad kan dessa två har gemensamt! JO…båda (eller rättare sagt alla tre) har haft äran att träffa mig idag! OCH fångas av min lins! :O))

Min goda vän Ditte har åkt från Skåneland upp till mig för att hälsa på idag och det var så roligt att träffa henne! Hon är så rolig och snäll och rar och det var så kul att äntligen få träffa henne i det riktiga livet och inte bara i cybervärlden!
Jag var på ett bröllop och fotograferade lite och helt plötsligt så stod hon där…och var lika god och glad som jag tänkt mig!!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.se

När brudparet åkt iväg i hästvagnen så åkte vi hem till mig…jag och Ditte! På vägen hem får jag helt plötsligt se två älgar på en åker så jag svänger in på en väg för att jaga ifatt dem och få dem på bild…och Ditte hänger på i sin bil bakom! Helt galen är jag när jag ser något jag vill fånga med min kära kamera! ;O)) Men vi hittade en gräsplätt att vända våra bilar på och visst, jag fick slita som ett djur för att komma runt (min bil har en svängradie som en dinosaurie!) men det var det helt klart värt för de söta hästliknande älgarna kom i alla fall med på bild! Även om målet att fånga en älg snyggt på bild fortfarande är kvar för bättre kan jag!! Tror jag! ;O))

Tack snälla rara Ditte för att din bil har styrt sin kosa hit så jag äntligen fick träffa dig…min filuriga, kloka och mycket färgstarka vän! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Lova - Du får komma upp till mig i höst så kan vi leta älgar, jag brukar ibland roa mig med att spåra dom dagar jag vet att det inte är jägare ute 😉augusti 23, 2009 – 9:51 f m

Emma - Nemen, åh vad snällt sagt :) Nu blev jag riktigt glad! Tack tack :)

Det finns fler låtar på youtube fats de flesta är inspelade med kamera eller data mic.

http://www.youtube.com/emma92lovisa

Ha en bra dag :)augusti 23, 2009 – 10:13 f m

Emma - btw, jätte fina bilder :) vad använder du för kamera? :)augusti 23, 2009 – 10:14 f m

ÅsaV - Den där söta tjejen känner jag allt igen! Det var länge sedan vi träffades nu, men jag kan skriva under på alla dina fina ord!augusti 24, 2009 – 7:41 f m

Ditte - Tack själv Anneli, för att jag fick stanna till,
säga hej och träffa dig i det som kallas verkligheten! :-)

Kram, min vän! / Ditteaugusti 24, 2009 – 12:25 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*