Rörelse….

Några nya bilder på Lova i lite marilyn-stil!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Det blir också mitt bidrag till fototrissen denna vecka! Vill du se flera bildra titta här!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anni - Vilka fina bilder – hennes härliga leende är en rörelse i sig! Sista bilden gillar jag allra bäst!augusti 24, 2009 – 8:57 f m

veronica-ifokus - Snygg triss, stilren och du har verkligen fångat rörelse i bilderna!!!
=)augusti 24, 2009 – 8:58 f m

Cecilia Artista - Härlig rörelse i din fina bilder. Och modellen verkar bli gladare ju mer hon rör sig!augusti 24, 2009 – 10:12 f m

micke bergling - Ett underbart leende :) gillar de softa i dessa bilder…augusti 24, 2009 – 5:57 e m

Emma - jätte fina bilder ju! :)augusti 24, 2009 – 6:12 e m

Susanna - Jättefina rörelser i klänningen – och söt klänning! :-)augusti 24, 2009 – 8:14 e m

Photos by Storm - Fin rörelse nerför trappan. Och hon ser så glad ut…det smittar av sig./Lisaugusti 24, 2009 – 8:19 e m

Susannes fotoblogg - Nu blir jag ju hemskt avundsjuk. 😉
Jag vill också ha en modell som kan posera så fint med sina rörelser a la Monroe. Läcker interferens på kjolen i den första bilden.

Tack för kommentar hos mig!augusti 24, 2009 – 9:03 e m

Monkan - Ja det var ju en kommentar som heter duga :-) Tack snälla. Fast mitt bidrag kanske var det första du tittade på å andra sidan, ha ha.

Din triss är så fin! Med den bleknande bakgrunden blir det en känsla som om hon kommer emot en i en dröm. Mittenbilden är min favorit i trissen, jag gillar hur hon står, med handen sträckt, och att det blir en transparent och ännu mer drömsk känsla av ljuset på klänningen och armen. Och bilden från förra året sen, vilka ögon!!!

Månbilden då. Nån som fick ångra att han tog genvägen genom parken 😉 Oj vilket drama! Häftig bild, även om jag ju inte fattar hur det går till. Vackert, fast det egentligen är rätt äckligt :-)

P.S. Du har inte taggat trissen med ”Fototriss”, men det kanske var avsiktligt?augusti 24, 2009 – 11:45 e m

Anneli - Tack allihop!! Vad roligt att ni gillar bilderna!! Och ja, Lova är fantastisk att jobba med som modell (o som person ;O))
Monkan: Varmt tack för hela din kommentar! Den gör mig jätteglad! Och jo, jag hade sett många bidrag innan jag var hos dig så jag menade det jag skrev! :O)
Men vad menar du med att tagga? Jag har inte så bra koll på såna ord men om det är det jag tror så har jag det…men denna gång har jag inte skrivit ordet fototriss i överskriften denna gång..de tär enda skillnaden! :O)

Kram allihop och än en gång…varmt tack! :O)))))augusti 25, 2009 – 8:46 e m

pysen73 - Väldigt fina bilder! Jag har suttit här och scrollat lite, fantastiskt fina bilder överallt! :o)augusti 27, 2009 – 8:19 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*