Mitt ljus i höstmörkret

Helena Kulle anordnar en tävling under temat ”Mitt ljus i höstmörkret” i samarbete med Tvspelsweb och så klart vill jag delta!

Vad är då  mitt ljus i höstmörkret? Ja ni…just nu är mitt liv ganska mörkt med egen sjukdom och min kisse som är sjuk så vad skänker mig tröst och vad är mitt ljus i detta mörker! Jo…det är min älskade Tufsen! Hon är speciell och finns alltid till hands! När jag är ledsen får jag krama henne hur mycket jag vill och hon ligger varje natt i min säng och kramas! Hon är ljuvlig och gör mig så glad! Naturligtvis gör alla mina kissar mig glad så denna bild representerar mina katter som är mina ljus i mörkret…men det är bara Tufsen som låter mig krama henne hur mycket jag vill…därför är hon på bilden! För ibland är en kram allt man behöver och vill ha för att orka! :O)

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Denna tävling kan man vinna en reflexskärm och det vore så roligt att få en sån! Jag har aldrig haft en sån och någon gång ska vara den första! En sak som står högt på önskelistan och jag hoppas så klart att jag vinner!  Tack Helena för att du anordnar en så rolig tävling!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

moath - Åh vilken söt kattt! :)september 3, 2009 – 6:49 f m

Foto i norr - Marie - Underbart fin bild med fina färger. Underbara ögon också. Ha det gottseptember 3, 2009 – 10:52 f m

Jörgen - Vacker bild på tigrinnan som ligger och bevakar sina jaktmarker :-)

Lycka till i tävlingen, och håller alla tummar jag har för Bina….

Stor kram vännenseptember 3, 2009 – 1:49 e m

Anneli - Tackk Moath & Marie! Ska hälsa henne att hon är vacker! Det värmer att ni gillar min bild!

Jörgen: Tigrinna…hahaha….det är så fel på min lilla raraste fegis men det är gulligt att du tänker på henne som det! Då blir hon nog stolt! Tack för att du tänker på min rara Bina! Det värmer både henne och mig!

Kram på er allihop!september 3, 2009 – 5:55 e m

Finalisterna Är Klara – Röstningen Kan Börja! « - […] 1. Anneli – AlaFoto 2. Maria – Santa Maria 3. Sebbe – Sebbe Sula 4. Eva-Lena – Eva Lenas Fotoblogg 5. Maria – Fotourval 6. Maria – Unika Foto 7. Peter – PHFoto 8. Linus – Fotourval 9. Ann-Louise – En Bulle Ur Ugnen 10. Patrik – Patrik Petersson Blogspot Ni kan rösta fram tom Måndag  kl 00.00. View This Pollonline surveys […]september 3, 2009 – 7:21 e m

Helena Kulle - Tack för att du var med i min fototävling, hoppas att jag kommer att få se bidrag från dej i mina kommande tävlingar också!
LYCKA TILL!!!
Ha det bra.
/Helenaseptember 3, 2009 – 9:06 e m

Maria - Tack :) Själv hade du många härliga bilder :)september 4, 2009 – 8:54 f m

Anita - Din bild på Tufsan är underbar. Såg också att du gått till final. Stort grattis till dig Anneli!

Såg också att din lilla Bina är sjuk. Hoppas att hon blir bättre och får komma hem till dig snart. Jag håller alla tummar och tänker på er.

Kram Anitaseptember 4, 2009 – 1:32 e m

nilla - hejsan. Lite nyfiken vad du fotar med för kamera och objektiv, :)september 6, 2009 – 10:09 f m

angel - vacker!juni 29, 2010 – 11:37 f m

angel - söt katt!juni 29, 2010 – 11:37 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*