Allra bästaste…

Ett par bilder från i somras. En dag med Frida på fälten! Hon är den allra bästaste brorsdotter man kan tänka sig…Kram på dig! :O)))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Annika - Så härliga sommarbilder. Frida ser både glad och sommarbusig ut där i vetefältet. Jag skulle oxå vilja ha en bästa brorsdotter som jag kan släpa ut i naturen och porträttera :o)september 8, 2009 – 9:27 f m

Annika - En riktigt glad smiley skulle det ju vara… en sådan här :-)september 8, 2009 – 9:28 f m

Foto i norr - Marie - Härliga bilder tjejen och jag blir glad när jag ser dom, går verkligen i glädjens tecken där. Ha det gottseptember 9, 2009 – 8:37 f m

Anneli - Annika: Vad roligt att du gillar dem! Ja, det är fantastiskt att ha en sån fin och underbar brorsdotter som går att släpa ut i naturen och porträttera! Dock måste den rätta viljan finnas för det finns något som heter Larssonhumör och det har hon begåvats med….liksom jag! ;O)) Och du…jag gör också fula smilisar när jag menar glada…ibland!

Marie: Vad härligt att du blir glad av mina bilder på Frida! Det är meningen! :O))

Kram båda två och ha det gott ni med!september 10, 2009 – 1:40 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*