Fågeln…

Igår på min tur i skogen såg jag en stor vacker fågel som jag så gärna ville fånga på bild! Men jag hann byta objektiv, och försöka ta mig iordning och få upp kameran till mitt öga för att trycka av…men där var det svart!!! Jag hade glömt ta av linsskyddet så fågeln flög iväg…långt bort! Irriterad stod jag kvar en stund och funderade! Om jag stod tillräckligt länge…skulle den komma tillbaka då? Njae…det var ju tveksamt…så jag tog bort linsskyddet och fotograferade där jag stod…för några bilder skulle jag minsann ha från fågelstället! Det blev de här tre bilderna som alla är från samma ställe. Bara lite olika vinkel eller skärpedjup.

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Oliver - Grymt snygga bilder!september 11, 2009 – 6:14 f m

vexy - åh, typiskt. det där har hänt mig också, alltid lika tråkigt. men du fick ju 3 otroligt fina bilder med dig hem i alla fall. kalasfina.september 11, 2009 – 3:32 e m

«♥»P h o t o g r a f e r a d«♥» - *svart*:Tack för din åsikt ;)Jag satt och läste om det nu på min bok det är inte kameran som gör bilderna utan tvärt om fotografen.Men sitter fortfarande och tänker på att byte systemkamera.Men jag ska tänka på saken och fråga Fotografen Anna hon som jag ska praktisera hos hennes åsikt om det.september 11, 2009 – 6:42 e m

Hobbyfotograf Erica Pettersson - Vad irriterande med fågeln 😉
Men det blev riktigt snygga bilder i alla fall!
Jag är så imponerad av alla foton du lägger upp här i bloggen!september 11, 2009 – 8:03 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*