Förgänglighet

En uppmaning till er alla: ta vara på era liv…vänta inte på att något ska ordna sig innan ni ska börja leva…LEV NU!! För livet är det som passerar…medan många av oss väntar…och vad väntar vi på? Att vi ska må bättre, bli vackrare, bli smalare, hitta inspiration…ja vad vet jag… Vad jag vet är att livet går ifrån oss om vi inte tillåter oss att leva och må bra under tiden!

Livet är förgängligt…

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Pippi - juni 24, 2008 - 7:32 f m

Mkt kloka ord. Var med om ngt väldigt jobbigt för 5½ år sedan. Ngt man tror bara händer andra. Mitt gamla liv slutade då, mitt nya började. Man ska inte ta allt förgivet. Plötsligt händer ngt som för all framtid kommer att förändra ditt liv. Man ska verkligen ta tillvara på sina dagar. Även gråa dagar är fina dagar när man tänker tillbaka på dem…

Kramas

Zoey - juni 24, 2008 - 8:39 f m

Carpe diem är verkligen ett bra ordspråk – fånga dagen!

Anneli - juni 24, 2008 - 12:37 e m

Pippi: Visst är det så att även gråa dagar är fina när man tittar tillbaka. Man har bara så svårt att se det positiva och det som faktiskt är bra i livet utan man fokuserar på det negativa! Man förlorar mycket på det! :O(
Det låter jobbigt det som hände dig men jag är glad att du tog det så bra som du gjorde eftersom du är den du är idag! En extra kram till dig!!

Zoey; Det är ett bra ordspråk så fram för mer Carpe Diem!! :O))

KRAM på er!

Camilla - juni 24, 2008 - 2:54 e m

Du har så rätt så.

Anneli - juni 24, 2008 - 10:55 e m

Camilla: Japp…ibland är jag smart ;O)

Tack för besöket!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*