Pernillas dag idag!

Idag fyller min svägerska Pernilla 40 år!! GRATTIS till henne! :O)))))))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Tyvärr har jag inga bilder på henne för hon vägrar…och det är jättesynd för hon är vacker och skulle vara en drömmodell för mig att ha framför kameran…men tyvärr inser hon inte det själv. Jag har försökt övertala henne men hon är också envis som bara den så det lär nog tyvärr inte hända! :O(

Så därför får hon denna blomma istället och jag hoppas hon har en superbra födelsedag! :O))))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

ellen (ellerenellen.blogg.se) - väldigt vackert!september 18, 2009 – 9:40 e m

Marie F - Det där känner man igen…spelar ingen roll hur fina de blir på bild, de kan inte se det själva ändå.september 19, 2009 – 1:37 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*