Ett fantastiskt höstväder är det idag! Solen skiner från en klarblå himmel. Den höga höstluften saknas förvisso men det får man väl leva med! :O)) Man kan ju gå barfota och leka att det är sommar! ;O)

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Jag önskar er en superfin lördag! Njut av det fina vädret och den härliga dagen!


7 svar till “”

 1. Tack allihop! Kul att ni gillar den!
  Michelle: Ja visst har det varit varmt…även idag! Vad det är för objektiv till denna bild vet jag inte helt säkert men jag tror det är CANON 100 2,8 macro. Det brukar jag ha till dessa typer av bilder!

  Erica: Vad glad jag blir att du känner så! Du är så varmt välkommen när du än vill!

  kram allihop!

 2. Hej igen.
  Jag verkligen tokdiggar dina bilder och undrar vad du använder dig av, fotofilter? eller redigerar du?? Och i sådana fall hur, var?? Jag skulle bli superglad om du vill berätta för mig då jag håller på att slita mitt hår efter att ha sökt på nätet efter förklaring i flera veckor…..
  Du får gärna maila mig på
  drengs@hotmail.com
  kramizz =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *