Ett fantastiskt höstväder är det idag! Solen skiner från en klarblå himmel. Den höga höstluften saknas förvisso men det får man väl leva med! :O)) Man kan ju gå barfota och leka att det är sommar! ;O)

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Jag önskar er en superfin lördag! Njut av det fina vädret och den härliga dagen!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Michelle - september 19, 2009 - 8:00 e m

Helt otroligt så varmt det varit idag 😀 Fin bild! Vad är det för objektiv?

Hobbyfotograf Erica Pettersson - september 19, 2009 - 8:32 e m

Helt underbar bild!
Det är alltid en fröjd för ögat att gå in här på din blogg, eftersom alla bilder är så underbart vackra!

Jörgen - september 19, 2009 - 11:35 e m

Har njutit på havet, underbart väder :-)
Hoppas både hästarna och kalaset gick bra?

Önskar dig en skön söndag :-)
Kram

Magnus - september 20, 2009 - 11:12 f m

Tack då önskar jag en lika fin Söndag

Inela - september 20, 2009 - 4:04 e m

underbara färger i den här bilden! :)

Anneli - september 21, 2009 - 12:57 f m

Tack allihop! Kul att ni gillar den!
Michelle: Ja visst har det varit varmt…även idag! Vad det är för objektiv till denna bild vet jag inte helt säkert men jag tror det är CANON 100 2,8 macro. Det brukar jag ha till dessa typer av bilder!

Erica: Vad glad jag blir att du känner så! Du är så varmt välkommen när du än vill!

kram allihop!

veronica-ifokus - september 23, 2009 - 9:06 f m

Hej igen.
Jag verkligen tokdiggar dina bilder och undrar vad du använder dig av, fotofilter? eller redigerar du?? Och i sådana fall hur, var?? Jag skulle bli superglad om du vill berätta för mig då jag håller på att slita mitt hår efter att ha sökt på nätet efter förklaring i flera veckor…..
Du får gärna maila mig på
drengs@hotmail.com
kramizz =)

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*