Jag har fått en AWARD :O)))

splash-award2_54091133

“The Splash award is given to alluring,
impressive and inspiring blogs.”

Varmt tack Nina som jag fått en fin award av! Jag blir så himla glad av det! Att få vara en inspirationskälla till någon är det finaste som finns och en stor ära!

 

Det finns så många som inspirerar mig på många olika sätt! Det som är viktigt är att jag får en känsla och som ni läser i mina förklaringar  och ser hos dem jag valt så är färg viktigt för mig! Något jag själv eftersträvar i mina bilder och något som verkligen ger mig inspiration! Här kommer några jag valt ut av olika anledningar och jag hoppas ni besöker dem alla och njuter…för det är de alla värda!! Varmt tack för inspirationen NI ger mig!

1. Annika på Rubinara: Hon är en sann konstnär och kreativ ut i fingerspetsarna! Dessutom är hon ödmjuk! Hon varierar sina bilder i oändlighet och man blir alltid överraskad hos henne! I hennes värld är allt vackert, färgsprakande och fantasin flödar! :O)

2. Healina:  En ganska ny bekantskap och en otroligt duktig porträttfotograf! Hennes blogg är stilren och hennes bilder är underbara! Bilderna har ljuvliga färger och sån skön harmoni!

3. Mona:  En person vars bilder är så fantastiska och hennes bildspråk är helt unikt! Jag häpnar över hennes fantastiska naturbilder och även hon har färgsprakande bilder som gör mig alldeles glad och lycklig!

4. Monica: En fantastiskt duktig fotograf som kan fånga själen bakom människan! En fantastiskt duktig och kreativ redigerare. Hennes bildspråk är speciellt och mjukt och något jag verkligen gillar! Hon är en av Sveriges bästa bröllopsfotografer och hennes känsla för både det dokumentära och det personliga är unikt!

5. Odilia: Dessa bilder är helt ljuvliga och hennes bildspråk och sättet hon använder färgerna på är helt underbart! Harmoni och lugn är det jag känner när jag ser hennes bilder!

6. Martin: En helt otrolig macrofotograf med den absolut snyggaste hemsida jag sett…någonsin! Hans bilder går inte att beskriva med ord så gå in och njut! Speciellt av hans bilder på sländor! Amazing!!!!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

ulrica - Martin var en ny bekantskap för mig, tjusiga bilder!

Trevlig helg!
Kram Ulricaseptember 25, 2009 – 4:26 e m

Anneli - Men visst är han fantastisk?? OJ, vad jag gillar hans bilder!!

Trevlig helg till dig också!

KRAM!september 25, 2009 – 5:14 e m

Sofia - Tack för dessa länkar! :) Vilka underbara bilder alla tar – inklusive du! :)september 25, 2009 – 11:57 e m

Anneli - Varsågod Sofia! Ja de är duktiga! Och glad är jag att du tycker det om mig! :O)) Tack!september 26, 2009 – 12:32 f m

hea - Åhhhh va jag blir glad, från fötterna och hela vägen upp 😀
Du är helt klart värd din award också, dina bilder går verkligen inte få nog av! Hittar nya motiv och vackra färger i allt! Fortsätt så :)
Ha en fin måndag och en ny bra veckaseptember 28, 2009 – 8:23 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*