Ljuvliga höstljus

Jag har tagit min kamera, åkt iväg till landet och skulle promenera en sväng med den för att den måste ju roas varje dag! Det tycker jag! Och det har jag inte gjort på flera dagar  nu så jag har lite dåligt samvete! Men inte en bild fick jag med mig hem! *suck* Det var tråkigt väder och väldigt mörkt och min inspiration ligger på botten av döda havet så nej…inget hände!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

SÅ jag har letat upp en bild från härom veckan dels för att glädja mig med den vackra hösten och dels för att inspirera mig själv till vad som komma skall i morgon! I morgon SKA jag nämligen ut med kameran! Det har jag bestämt och det får jag inte bryta!! :O)))

Ha en skön lördagskväll nu!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Solveig - september 26, 2009 - 8:32 e m

Hej Annelie!
Tack för din fina kommentar inne hos mig! Tycker mycket om dina fina bilder. Undrar just hur det skulle bli med lite fetare back up…hihi 😉

S o f i e - september 27, 2009 - 3:18 f m

gud vilka fina färger och nice skärpedjup :)

sv: jag gillar också rödhåriga, det är sjukt fint på bild :). Tack förresten! det är nämligen jag på både bilden av den rödhåriga tjejen och den blonda 😛

AnnaKK - september 27, 2009 - 11:01 f m

Åh, så där hade jag det lite grann också igår. SMHI hade lovat bra väder, och jag hade tänkt ge mej ut och fotografera HÖSTEN från dess bästa sida… :-) Men så blev det inget fint väder!? :-/ Och idag är det ÄNNU sämre… Suck!

Fast det blev foton ändå – inte så många, och ganska annorlunda än vad jag från början hade tänkt mej… Man får inte ge sej så lätt! :-)

Hoppas du har en härlig fotodag idag istället!!!

Jättemysig bild i detta inlägg!

Nina Xi Fotoblogg - september 27, 2009 - 4:51 e m

Färgerna i den här bilden är helt underbara! Älskar att fota på hösten!

vexy - september 27, 2009 - 7:22 e m

vilka färger. wow
Är det bara här i eskilstuna som hösten är gul och brun? vart ska man åka för att hitta alla vackra färger?

Emelie Talvis - e t a l v i s ♦ - september 28, 2009 - 12:00 f m

Snygg bild! =)

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*