Söta mamma i fina hösten!

Hösten står i sin vackraste prakt nu och det är så härligt! Idag har jag och min mamma varit på tur och då passade jag på att förena nytta med nöje och fånga bilder på hösten med mamma också!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Mamma är så söt för häromdagen när hon kom och hälsade på visade hon stolt vad hon hade i fickan! 4 kastanjer! Jag frågade om hon plockat dem på vägen till mig men nä…de hade legat i hennes ficka från förra året! Idag när hon kom till mig innan vi skulle åka så visade hon stolt upp en ny kastanj och berättade att den var plockad ute på vägen till mig! Hon konstaterade också att den var mycket blankare och finare än de gamla! :O))) Så den fina nya blanka kastanjen fick vara med på sista bilden…visst är den fin?? :O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Karolina - Vilken härlig bild på din mamma, riktigt fin!september 28, 2009 – 1:02 e m

J. - Sv: nej då! Vi har en katt till och jag bor inte ensam med henne utan 3 till. Så hon får kärlek så det flödar :)september 28, 2009 – 7:55 e m

Marie F - Underbara höstbilder!september 29, 2009 – 2:17 f m

Affluenza - Tackar för komplimangen :)

Vilka härliga höstbilder! Tänk att ni har så fina röda löv hos er! Härligt eldröda! Här nere i Skåne har vi inte _fullt_ så höstligt tyvärr. Än. 😀september 29, 2009 – 12:48 e m

Lova - <3september 30, 2009 – 1:39 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*