Tuffa Cia

Ännu en bild på vackra Cia. Bilden är tagen i Norsholm, vid strandkanten på Roxen. Marie frågade på förra bilden om det var kallt och om jag tvingade av henne kläderna och ABSOLUT är svaret på båda frågorna! Vill man vara fin får man lida pin! ;O))) Nävars…det var inte så kallt och dessutom var det Cias förslag att ha linne på sig! Hon hade en kofta också men den slängde hon av sig direkt! Inte en enda gång klagade hon på kylan…inte ens när hon var gick i vattnet! Det var nog mest jag som försökte tjata på henne om att inte frysa osv…  Så inte nog med att hon är vacker Cia…hon är en riktig tuffing också! :O))) Och än så länge har jag inte hört att hon har blivit sjuk så det tror jag inte! :O)

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Karins fotoblogg - Snygga bilder på Cia!

Ha en skön helg!
kramoktober 9, 2009 – 10:02 e m

Cia - Vad gör man inte för att få vara med på bild! jag behövde inte ens övertalas med fjäskmat som fotomodellen från den 10/10.oktober 12, 2009 – 12:50 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*