Dovhjortar

Vi har så mycket Dovhjortar runt omkring här där jag bor men varje gång jag är ute för att fotografera dem brukar de aldrig finnas! Däremot när jag är ute och kör med bilen och inte har kameran med mig…då står de i horder överallt längs vägarna…men jag vet…så är det för alla fotografer! Men härom dagen fanns det ett gäng som faktiskt stod kvar så länge att jag hann göra flera bilder varav denna är en av dem! Tycker de är så söta! :O))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Michelle - söta dom e :)oktober 11, 2009 – 8:47 e m

Annika - Ja, e de inte märkligt. Har man kameran med sig så finns det inga vilda djur i hela världen inom synhåll… Lägger man kameran hemma så finns de överallt. Hjortar, rävar, älgar, harar å annat otyg :-)

Men nu hade du turen med dig. Härligt att se.oktober 11, 2009 – 10:43 e m

Anneli - Michelle: Japp…det är det! :O))

Annika: ja det är märkligt! Men som sagt…turen var med mig för en gångs skull och jag tänker inte ge upp! Kan säga att under denna tur så fort jag kom runt en krök sa jag till mig själv: Nu kommer en älg! Men ingen älg…så målet är fortfarande framför mig…liksom många flera hjortar…och grävlingar och rävar o….osv… Tack för dina ord!

Kram på er båda två!oktober 11, 2009 – 11:51 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*