Höstskymning

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Glöm inte att prenumera på min blogg så ni inte missar någonting!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Jörgen - Underbar höstskymning, njuter :-)oktober 18, 2009 – 10:49 e m

Mattias Sigurdsson - Jag avlägger svarsvisit… och förstummas för en stund.

Eteriskt vackert!

Och inte är du rädd för färger heller. Fast det kanske var så rött, helt enkelt?oktober 19, 2009 – 12:04 f m

Mattias Sigurdsson - Jag kan inte låta bli att fråga efter en av dina fototekniska hemligheter… Bra gluggar… eller Bokeh?oktober 19, 2009 – 12:05 f m

Anneli - Jörgen: Tack vännen…härligt att du njuter!

Mattias: Vilken fin kommentar! Nej, färger är jag inte rädd för…snarare lever för det! Färgerna är förstärkta men det var åt hållet! :O))
Nästa fråga förstår jag inte riktigt…visst är det bra glugg men samtidigt får man ju bokehn av just gluggen så svaret är väl ja på båda! Skulle jag tro?! Men det är inget jag gjort i datorn om det är det du tänker på!

Tack för era besök båda två!

kram!oktober 19, 2009 – 12:28 f m

Mattias Sigurdsson - Utan att förstå frågan svarade du alldeles utmärkt på den. Bokeh är förstås i första hand det du säger, men det är också namnet på ett insticksprogram till Photoshop som jag är lite nyfiken på. Med det lär man kunna fuska fram snygg oskärpa, som den på dina bilder. Men din är alltså äkta vara… Jag är imponerad av skärpan… och oskärpan då, i dina bilder. Bland annat.oktober 19, 2009 – 1:06 f m

Cicci - Vilka läckra färger! Supersnyggt!oktober 19, 2009 – 7:12 f m

Mia - Här missas inget 😉 Måate ju kolla in dina snygga bilder..

Kram
Miaoktober 19, 2009 – 2:44 e m

Jörgen Schön - Mamma mia vilken kraftfull höstbild jag hittade här, blir nästan bländad av dess magnifika lyskraft. Hösten har sin höjdpunkter minsann, det gäller bara att hitta dom som du har gjort här, och det med en ära!!

Mvh, Jörgenoktober 19, 2009 – 5:39 e m

ÅsaV - Wow – detta var verkligen en snyggt fångad höststämning! Härligt varm och skön bild!oktober 20, 2009 – 6:21 e m

Pia - Känner mig lite nere och behövde lite uppmuntran – det får jag alltid härinne!

Kramiz!oktober 20, 2009 – 6:32 e m

Jennifer Nilsson-Studerande fotograf - Underbart vacker bild :)oktober 24, 2009 – 6:06 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*