Vackra fågeln

Idag har jag tagit en promenad i det vackra höstvädret ner till ankdammen som jag upptäckt finns inte alls långt ifrån mig! Jättehärligt! Hösten strålade på sitt bästa humör och fåglarna var så vackra och visade sig från sin bästa sida! :O))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Dock vet jag inte exakt vad detta är för fågel så om någon vet får ni gärna berätta det för mig!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

I S A B E L L A - Härliga färger! :)oktober 19, 2009 – 4:50 e m

Karins fotoblogg - Ja inte vet jag… men jag gissar på gås?! Fin bild iallfall, härliga färger!

Kramoktober 19, 2009 – 8:09 e m

Ann - Tackar, kul att du gillar bilden =)

Du har enhel hög med vackra bilder i din blogg =)oktober 19, 2009 – 8:23 e m

Avsändare Margareta-Bildgatan - Vilken vacker bild, helt ljuvlig

UNDERBARToktober 19, 2009 – 8:33 e m

Lova - Mårten Gås!oktober 19, 2009 – 9:25 e m

Mattias Sigurdsson - Det ser ut att vara en tamgås, helt enkelt. Åter blir jag imponerad av skärpan i dina bilder och undrar så smått hur du bär dig åt.oktober 20, 2009 – 12:28 f m

Mattias Sigurdsson - Jag tar tjuren vid hornen och frågan hela vägen ut. Klarheten i dina bilder och din färgbehandling har gjort stort intryck på mig. (Därmed inget ont sagt om till exempel kompositionen eller något annat…) Det är en stil helt väsensskild från min egen, som ligger mer åt det ruffiga hållet, åtminstone för tillfället. Men inte desto mindre en stil som jag känner att jag skulle ha stor glädje av att i någon mån behärska. Så… eftersom frågan är fri… Skulle du kunna tänka dig att lära ut en del av det du kan? I gengäld erbjuder jag bara vänskap, tacksamhet, såklart ett och annat fototricks i retur om jag skulle råka ha något som är av värde för dig (vilket jag betvivlar)… och möjligen intelligent konstruktiv kritik, om det är något du tycker du behöver.
Håll annars bara till godo med min beundran. Jag läste någon post om tvivel på din förmåga. Såna dagar hör till. Men de borde i ditt fall inte vara alltför många.oktober 20, 2009 – 1:06 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*