Höstens olika färger

Det är så otroligt mycket färger i naturen på hösten! Och även en regnig dag blir helt fantastisk bildmässigt på hösten! Dessa två bilder är tagna när det var riktigt grått ute och regn hängandes i luften…till och med några droppar kom ner under promenaden! Visst är det härligt vad vi har i vår natur färgmässigt? Och hur olika det kan bli bara man vänder blicken åt ett annat håll!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

För mig som älskar färger är hösten verkligen helt unik och ger mig sådan kraft och energi och glädje! :O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Lynn - Hösten är underbar :) jag försöker få dom i min närhet att förstå det, men dom bara gnäller över att det är mörkt och trist istället för att se allt det fina. Man kan inte få nog av att fota hösten. Det är magiskt :)
Ha en bra dag.oktober 27, 2009 – 9:42 f m

Anneli - Ja..hösten är verkligen magisk! Jag försöker också få dem i min närhet att förstå men av någon anledning så är det någon allmän åsikt om att hösten ska vara hemsk och man ska må dåligt då! För mig är det tvärtom! Jag njuter! :O))

Ha en fin dag du också!oktober 27, 2009 – 3:17 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*