Elvira

Detta är Benkes fru Elvira…en sköning som är lite blyg men när hungern gnager i magen, då kan hon komma fram och stila sig lite! :O))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Här käkar hon delikatessen  mjölpanerade syrsor! Hennes och Benkes favoritmat! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

m i c k e s - Vilken tjusig Elvira :) Fina färger och perfekt lagd skärpa. Jag har själv haft en släkting till Elvira som husdjur i Afrika för länge sedan, dom är mysiga. Tack för ditt besök på min blogg och ha en fin fotodag!oktober 29, 2009 – 1:17 e m

AnnaKK - Vilket superhärligt porträtt på ödledamen – och vad det dammar skönt kring maten, dessutom! 😀 Fast jag vet inte om jag själv blir så sugen på att smaka faktiskt… Men säger hon att det är gott så är det säkert det! <:-)oktober 29, 2009 – 1:22 e m

Avsändare Margareta-Bildgatan - En klockren bild =)oktober 29, 2009 – 8:52 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*