Glad såsom fågeln


Igår fick jag lära mig så mycket nytt på mitt nya härliga jobb och det gjorde mig glad såsom fågeln…Detta förenklar för mig massor så kanske jag kan bli ännu friskare tack vara mina gulliga arbetskamrater som jag har nu! :O)))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se


5 svar till “Glad såsom fågeln”

  1. vad duktig du är! 🙂
    Jag är fotointersserad jag med 😀
    Kika in på min blogg, säg till om du skulle vilja följa den så följer jag din med 🙂
    Kram på dej! 🙂

  2. stopp och belägg..jag hinner inte med, du kastar fram bilder å dom är alla så fina…älskar färgskalan i denna bild..å dina porträtt är som vanligt helt underbara…..å den lilla jycken i löven..så himla söt.

    /Mona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *