Hästfotografering

Idag har jag varit och fotograferat tre vackra hästar! Först släpptes hästarna ut i en paddock så de skulle få upp lite humör och springa av sig lite och denna bild är från detta räjs! :O)) Sedan gick vi till en fin ekhage för de finare mera ordentligt uppställda porträtten! Det gick riktigt bra med bara en liten incident där jag höll på att bli nedtrampad av en av hästarna! Tur att jag inte är rädd för hästar (har stor respekt för dem dock) för då hade jag nog aldrig vågat mig i närheten av en häst igen och dessutom hade det nog kunnat gått värre då! Efter en och en halv timme gav vi upp och det var tur för då var jag så nedkyld att ryggen höll på att låsa sig! Men på det stora hela så var det en riktigt rolig och utmanande fotosession och jag hoppas att resultatet kommer visa sig så! :O)))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Nu ska jag bara kurera min rygg så jag kan ge mig ut på nästa fotosession (som också blir i kylan)! Håll tummarna för att det går! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Maria Berg - Det är så himla häftigt att fota hästar – jag hade också ett uppdrag för en vecka sedan och fota just hästar – att fånga dem i luften är underbart härligt och just med hösten färger som bakgrund.

Bollen i mål och härliga skärpa på kusinerna, MBnovember 2, 2009 – 1:24 f m

Mollymus - bloggar från Uppsala - Heeej :)
Är allt bra med dig?
Haft en bra start på nya veckan?
Måånga många kramar 😀 xDnovember 2, 2009 – 6:20 e m

tina olsson - hej kul bild på marton han ser ut som en sur ponny vilket han är så du fångade honom perfekt hoppas ryggen mår bätre snart visste inte om det hade du sagt till hade vi avbrutit dig din toka inte ska du går och bli dålig pga mig och mina galna hästar tack för din tid väntar med späning på resten kram Tina lottas systernovember 2, 2009 – 9:44 e m

Daniel Norin - Fin fart i bilden!april 17, 2010 – 9:29 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*