Konrad

För ett tag sen var jag i Norrköping på skolan där de har en djurvårdarlinje! Jag var där för att fotografera en massa roliga djur och då träffade jag Konrad! Konrad mådde inte så bra då och jag vet inte hur det gått med honom men jag tänker på honom och hoppas att han är frisk nu och tjattrar ihop på en pinne med de andra!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Jag hoppas att jag kan komma dit igen och hälsa på er alla söta små djur som jag träffat där! Det skulle vara så kul och jag längtar! :O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Malin - ”Konrad” flyger i himlen nu.. Gick inte så bra för han. Men har iaf inte ont längre. ”Konrad” är en dv.papegoja el Lovebird. Det menas att ett par som finner varann sitter o kvittrar o gullar m varann hela tiden. O lever som många andra fåglar, ihop livet ut. ”Konrad” hade ingen tjej hos oss. Men jag hoppas han hittar ngn i himlen.. Du är alltid välkommen att komma o fota hos oss. Vi köper in nya djur hela tiden :) Kram o krya på dä Malinnovember 9, 2009 – 9:25 e m

Sök och du skall finna - Wow! Tack!november 10, 2009 – 12:20 e m

Anneli - Malin: Tack för att du berättade om söta Konrad! Nu har han det säkert toppenbra med en kanontjej! :O)) Jag tar dig på orden och kommer…nån gång! När jag är friskare! Kram på dig med! :O))

Sök och du skall finna: Tack själv!november 10, 2009 – 3:38 e m

Lesly - väldigt vacker bild!november 20, 2009 – 1:12 e m

Anneli - Tack Lesly! :O)november 20, 2009 – 7:00 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*