Fotomässan i Stockholm

Idag börjar fotomässan i Stockholm, eller rättare sagt, har börjat för dörrarna öppnades kl. 10.00 idag! Jag har tyvärr ingen möjlighet att åka upp i år vilket känns väldigt tråkigt men några av mina bilder har hittat dit så har ni vägarna förbi Bella Picturas monter, stanna till och prata med tjejerna och framför allt NJUT av bilderna…och där ibland finns mina. Jag är helt övertygad om att har ni varit härinne kommer ni känna igen dem! ;O))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Dessvärre var mina bilder så otroligt populära så redan dagen innan utställningen så försvann en av dem! Jag hoppas att den kommer till rätta men gör den inte det så hoppas jag att den lilla tjuven åtminstone satt upp den på väggen och njuter av den!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Helena Kulle - Haha, shit vad cool bild! Vad sött när dom kommer så från varsitt håll.

Det kommer nog gå bra med Elvis, känns som om det kommer bli MÅÅÅÅÅNGA bilder på honom framöver och Timon då såklart, inte glömma storebror.
Ha det fint.november 13, 2009 – 12:32 e m

Julia - Brilliant photo!november 13, 2009 – 1:36 e m

Jenny - Ska nog försöka springa förbi montern där dina bilder är med på söndag. :)november 13, 2009 – 5:25 e m

Johanna - Fotoblogg - Vilken underbart fin bild! Hade varit ursnygg i en 50×70 fotoram på väggen. :)november 14, 2009 – 5:25 e m

Anneli - Helena: Tack! Ja jag tror också det går bra med Elvis och Timon! Och jag betvivlar inte att kameran kommer gå varm på underverket! ;O)) Ska bli spännande att se! Ha det fint du också!

Julia: Thank you!

Jenny: Ja det tycker jag! Ha det så roligt!

Johanna: Åh tack! Vad glad du gör mig!november 15, 2009 – 12:13 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*