Fredagkväll

Så…har det blivit den dagen många längtar efter! Fredag! Själv har jag aldrig haft den som favoritdag…jag har gillat måndagen och överhuvudtaget vardagar bättre än helger! Men så har jag alltid jobbat på helger så mina lediga dagar har varit vardagar! Nu är det inte så längre utan jag jobbar som normala människor gör…mestadels vardagar! Men då har jag ett jobb som jag trivs så fantastiskt bra på så att det är fredag är lite tråkigt…och långt till nästa arbetsdag! Fast just denna helg behövligt…då jag inte fått tillbaka min röst fortfarande utan låter som en kraxande gås…. Men jag har bestämt att jag ska vara tyst denna helg och ägna mig åt bildredigering! Det är min plan! Så att jag kan komma till mitt underbara jobb på måndag och kunna prata! :O)))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Ikväll är det dock Idol som gäller och en önskan om att det ska gå bra för Reza! Jag hoppas hon blir kvar i tävlingen för hon är otroligt duktig! Så jag hoppas att många, många röstar på henne ikväll så hon håller sig kvar en vecka till!

Vem hejar ni på i Idol?

Jag önskar er, oavsett vad ni hittar på, en riktigt skön fredagkväll!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Helena Kulle - Tjusig pippi :)
fina färger med snyggt focus.

Tack för dina ord hos mej, Timon har varit på toa flera gånger idag, så han börja komma igång igen, otroligt skönt. Köpte hem en massa fina saker till honom ikväll. Nu liggen han nöjt på sin plats och bara myser..

Ha en fin helg.
/Helenanovember 20, 2009 – 8:18 e m

Mia - Krya på din röst nu..

Kram
Mianovember 20, 2009 – 8:49 e m

Mia - Glömde svara på din fråga om vilken jag hejar på i Idol.. Jag tycker de som är kvar är otroligt duktiga men den jag har ringt och röstat på ikväll är Calle som jag tycker har en otroligt härlig röst..

Kram igen..
Mianovember 20, 2009 – 8:51 e m

Karins fotoblogg - Vilken underbar bild! Är det fredagsputs av rumpan månne 😉
Härliga höstfärger!

Vila upp din röst ordentligt nu!
Ha en skön helg!november 20, 2009 – 9:43 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*