På schemat….

…i helgen är det redigering av bröllopsbilder som gäller! Jag älskar verkligen att fotografera bröllop…det är något magiskt med det!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Kanske blir det några flera bilder från helgens redigering….vem vet…vi får se! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

a home far away - O ja visa bilde från bröllops redigeringen, det vill vi se!!

Ha en fin söndag!
Kram Gunilla i Singaporenovember 22, 2009 – 4:45 f m

Maite - Hej, underbart bilder!
Jag har lagt din websajten i vår katalog, http://www.brollopia.se, en sökmotor för bröllopstjänster, men jag har inte all kontaktinformation (address, telefon) så kunderna kan kontakta dig. Du kan maila mig eller registrera dig i http://www.brollopia.se och ha administrationsrättigheter för ditt företag och uppdatera informationen om ditt företag, ladda upp bilder etc.november 25, 2009 – 11:03 f m

Jenny - ooo så härlig bild! Visst är det magiskt med bröllop – det bästa som finns.

Vad har du för macro objektiv som du använder? Jag går i tankar att införskaffa ett … måste bara bestämma mig för ett.

Kram å tack för alla kommentarer du skriver hos mig.
Jennynovember 27, 2009 – 7:45 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*