En fotobok är på gång…

Jag satt hela kvällen igår och pysslade med fotoboken. Letade bilder och försökte strukturera och det är inte lätt för ju mer jag jobbar med den desto mer finns att göra och desto petnoggrannare blir jag! Jag är ännu inte klar men jag har helgen på mig så det ska nog lösa sig! Förvisso är jag helt upptagen i helgen så det måste nog lösas idag!
När jag gick igenom mina bilder hittade jag denna bild på Lova och den tycker jag är söt! Den får dock inte vara med i boken…det blir ett par andra på Lova som är lika fina! :O))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Jag önskar er alla en riktigt skön fredagkväll!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

t a k a i ♥ - dina bilder är det finaste som finns! 😀
kan du inte komma till örebro och träffa mig? så kan vi fota och shoppa och fika och kolla film och blogga och sånt? 😀november 28, 2009 – 3:09 f m

Cilla - Vilka fantastiska foton =)november 29, 2009 – 10:17 f m

ÅsaV - Åh, har du en fotobok på G… spännande! Har du något tema för den? Kan tänka mig at du har problem att välja bilder, så många fina som du har! Lycka till!november 29, 2009 – 12:18 e m

Anne, anness design - Helt underbart vackert foto.november 30, 2009 – 4:33 e m

Kattis - Ja, puh…Hur ska man nånsin kunna välja ut bilder? Jag har en fotobok som väntar på att bli färdig, men jag har inte kunnat välja ut och fixa klart de bilder jag ska ha med. Måste ju VÄLJA – svårt! 😉december 1, 2009 – 4:07 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*