Julkalendern 1 december

Nu är julmånaden här och då börjar vi räkna ner. Ofta har vi hjälp av adventskalendrar som vi öppnar en lucka på varje dag! Eller kanske tittar vi på julkalendern på tv! Här kommer jag i alla fall ha en julkalender med en bild varje dag i något juligt, vintrigt tema . Jag gjorde likadant förra året så det är tänkt som en tradition! ;O) Titta gärna under kategorier så finns det en som heter just ”Julkalender” så kan ni se förra årets bilder!

Jag börjar med en jultomte jag såg på adventsmarknaden i Gamla Linköping i söndags. Närmare bestämt befann sig tomten på Ragnar Dahlbergs café och lyste upp för alla gäster!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Om det är någon som vill hänga på så gör gärna det! Ni får också säga till om ni gör det så jag kan se era julkalendrar!
Kör på det så det ryker! :O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

ulrica - Jättehärlig bild!
Jag kommer köra julkalender, och dagens bild är tagen men publiceras inte förrän i morgon då jag precis kommit hem och måste slänga mig i säng direkt..

KRAMARdecember 1, 2009 – 11:04 e m

Pippi - Tjusig bild!

Jag kör också med en kalender bild, men jag har inget eget inlägg för det…

Kramdecember 2, 2009 – 6:17 f m

karina - Vacker julstämning i din bild…

jag kör också julkalender…mitt första år…skall bli kul!

Kram Kdecember 2, 2009 – 10:19 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*