Fint besök!

Helgen första advent hade jag besök ända från Västkusten! Min fina vän Jörgen hälsade på och vi hade som mål att fotografera lite på kvälls/stadsfotografering vilket vi också gjorde! Och så klart så kan jag inte låta bli att fotografera mitt sällskap så här kommer en bild på vår fina teater vi har i Linköping och så finns faktiskt Jörgen med på bilden också! :O)))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Anders - december 8, 2009 - 10:26 e m

snyggt utsnitt :)

Jörgen - december 8, 2009 - 11:42 e m

Vacker bild, om man bortser från mitten 😉

Hoppas du har en bra vecka vännen :-)
Kram

george@minimalistics - december 9, 2009 - 11:53 e m

Lovely lighting…wonderful graphical symmetry…great picture.

Thanks too for your kind comment on my blog…

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*